Jul 13, 2006, 12:54 AM

Когато си 

  Poetry
579 0 7

* * *

Когато си много самотен,
без усмивки и длани добри.
Поспри се при старата есен.
При солените тъжни сълзи.

Толкова много листа по земята.
Толкова много разбити сърца.
Събери си от тях мъничка песен.
Събери си от тях топлина.

6. 8. 1978

© Найден Найденов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??