3.10.2006 г., 23:29 ч.

Когато си до мен 

  Поезия
917 0 9
Когато си до мен,
аз виждам света
през розови очила.
Душата ми танцува,
щастлива и влюбена.
И искам да прегърна-
всяко стръкче,всеки цвят,
в небето с птиците да полетя....
Когато съм с теб,
се чувствам истински жива,
с усмивка широка вървя
и стихове за тебе не спирам да редя.
Когато съм с теб-
се заличават от ума ми-
всеки спомен и проблем,
оставили трайни следи в сърцето...
Ти си всичко за мен!!!



© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??