13.12.2021 г., 14:17 ч.

Когато си отида 

  Поезия
322 1 2

Когато си отида, замълчи,
изпрати ме достойно без думи.
На сбогуване е редно да боли.
А и, винаги скърбим, когато губим.

Когато си отида, не плачи!
Ще плача аз, като си тръгна,
а сълзите ми ще станат на игли
и обратно към теб ще се върнат.

Когато си отида ми прости,
нали твърдиш, че любовта прощава.
Когато си отида, след мен не върви
и без друго душата отдавна избяга.

© Бисерка Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??