31.08.2007 г., 0:04 ч.

Когато си отиде любовта 

  Поезия
651 0 11
                                      Когато си отиде любовта,
                                      звездите на небето ще угаснат,
                                      ще плисне дъжд,роден от самота,
                                      и трепета в сърцето ще удави.

                                     
                                      Когато си отиде любовта,
                                      цветята натъжени ще увяхнат,
                                      и нейде ще изчезна пролетта,
                                      земята онемяла ще заплаче.


                                      Ще гаснат  тихо моите очи,
                                      ще пари всеки спомен в самотата,
                                      душата като сняг ще се стопи,
                                      когато любовта със теб избяга...
                                      
                                      
                                      
                                      

                                                                           

© Эоя Михова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??