Когато си тръгна завинаги
от тази прекрасна земя,
повярвай,че някъде има ги
огнищата в друга страна.
Че слънцето топли душата ми
а вятърът пее с крила,
че пак ще се срещнат телата ни
в прегръдката на вечността.
Че всичко ще бъде по-хубаво
от приказна детска мечта,
че времето наше изгубено
ще е само миг от нощта.
Повярвай,че някъде чака ни
каляската на любовта,
че щом е гореща съдбата ни
ще имаме нова дъга.
© Наташа Басарова Всички права запазени