Nov 1, 2008, 2:07 PM

Когато си тръгна... 

  Poetry » Other
1771 0 20
 

Когато си тръгна завинаги

от тази прекрасна земя,

повярвай,че някъде има ги

огнищата в друга страна.

 

Че слънцето топли душата ми

а вятърът пее с крила,

че пак ще се срещнат телата ни

в прегръдката на вечността.

 

Че всичко ще бъде по-хубаво

от приказна детска мечта,

че времето наше изгубено

ще е само миг от нощта.

 

Повярвай,че някъде чака ни

каляската на любовта,

че щом е гореща съдбата ни

ще имаме нова дъга.

© Наташа Басарова All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??