20.08.2012 г., 13:26 ч.

Когато си тръгваш (съавторско) 

  Поезия » Любовна
1354 0 3


Лора Въткова                                  

  

 

Ще страдат звездите за теб,

когато си тръгваш с нощта.

Не тръгвай, недей, остани –

аз искам с теб да горя.

 

В прегръдката своя обвий ме,

тялото ми нежно покори

и когато нощта си отиде,

сълзите ми с устни изтрий.

 


Йордан Серафимов

 

Дъха си със твоя ще слея,

плътта си със твоята плът,

кат слънце във теб ще изгрея,

за да изчезне вовеки студът.

 

И целият свят ще засвети,

осветявайки нашия път...

Кадри от някой заснети...

Изгубени кадри в съня.

 



© Дива Самодива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??