9.03.2008 г., 20:46 ч.

Когато си влюбен... 

  Поезия » Бели стихове
1099 0 7
 

Когато си влюбен,


можеш да стигнеш звездите,


само протегни ръка - хвани си една.


Толкова е лесно!


Когато си влюбен,


можеш да си рицар,


дори без доспехи,


само тръгни да ме търсиш.


Толкова много ли искам?!


Когато си влюбен,


светът е цял розов,


дори бедите избледняват,


само си сложи розовите очила.


Толкова ли е сложно?!


Когато си влюбен,


искаш всичко,


искаш топлина, страст, разбиране,


искаш любов. Искаш да обичаш


и да бъдеш обичан.


Толкова ли глупаво звучи?!


Когато си влюбен,


обичаш истински


веднъж,


завинаги.


Колко наивен си!


Когато си влюбен,


обичаш единствения,


верния,


любимия.


Колко грешно, колко краткотрайно!


Когато обичам,


обичам теб.


Колко банално!


Когато обичам,


давам сърцето си изцяло.


Давам душата и 

 

същността.

 

Давам надежда и бъдеще.


Само ме обичай...


Колко истинско!


Колко Вярно!

© Различна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??