3.04.2008 г., 8:01 ч.

Когато стигнеш точка на кипене 

  Поезия » Философска
1102 0 8

КОГАТО СТИГНЕШ ТОЧКА НА КИПЕНЕ...
... Ти  полудяваш - това е !...
Какво би следвало да се предприеме?!

Да плачеш горестно,
да чупиш вещи,
да ридаеш?!

Да мъчиш себе си?!

До смърт да нараняваш
невинни и виновни,
защото са край тебе
в таз Голгота?!

Или да се оттеглиш
някъде самотно...

И бездиханно да лелееш
за стопроцентова амнезия,
та себе си
и всички да забравиш!
Да спреш да нараняваш,
да не чувстваш,
да не разпознаваш...
... особено да не боли...

Лоботомия -
също е вариант, нали?!
             ...
Когато стигнеш точка на кипене -
вдигни капака - миг преди това...
... и ще усетиш
РАЗЛИКАТА!

© МАРИНА СТОУН-ЛЕВИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??