29.10.2023 г., 6:34 ч.

Когато съм сам и искам да си някъде добре 

  Поезия
247 1 0

Между четири стени, една врата , един прозорец 

със отворена балконска врата зад бели пердета през нощта 

развяващи се от течението на вятъра

 

Над под и под тавана притискащи ме

сам в леглото изпотен

от кошмар или абстиненция

 

Когато съм сам и искам да си добре

където и да си

няма да заспя

 

Топлото ти нежно тяло прегърнал с дясната ръка

Носът ми в копринените ти коси

тяло в тяло

 

Денят ни работен, краде ни това, като любовник

не знае, че мога да те любя

от зората до сутринта

 

Тънки бели чаршафи, възглавници по пода,  подмокрени от нашата пот

заспали сме в произволни пози

от тежкият ни любовен труд

 

  

 

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??