8.02.2008 г., 8:30 ч.

Когато те ревнувам 

  Поезия » Любовна
1410 0 23
 

Когато те ревнувам,

аз съм в ада

и пържа се в казана

на страха

и няма по-рогат

и страшен дявол

от Ревността...

 

Аз гоня я,

но тя ми се присмива

и праща те

в съня ми

с друг,

и в мислите,

защото си красива

и всеки иска да е твой съпруг...

 

Прости ми,

но се боря вече с нея

И важното е, че я осъзнах.

И моля се на Бога да изчезне,

защото ревността

е страх

и грях...

© Севдалин Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??