3.07.2009 г., 22:43 ч.

Когато те видя 

  Поезия » Любовна
699 0 0

Когато те видя,

сърцето ми пак полудява,

то не ме слуша,

не се подчинява.

 

Когато те видя,

очите блестят.

Какво ли ми става,

та аз полудях?

 

Когато те видя,

всичко в мене мълчи,

само сърцето подскача...

Нещо му правиш, нали?

© Бойка Миркова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??