Jul 3, 2009, 10:43 PM

Когато те видя 

  Poetry » Love
696 0 0

Когато те видя,

сърцето ми пак полудява,

то не ме слуша,

не се подчинява.

 

Когато те видя,

очите блестят.

Какво ли ми става,

та аз полудях?

 

Когато те видя,

всичко в мене мълчи,

само сърцето подскача...

Нещо му правиш, нали?

© Бойка Миркова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??