11.09.2010 г., 22:20 ч.

Когато те видях 

  Поезия » Любовна
1215 0 1

 

 

Център за социална рехабилитация и интеграция

с. Дълбок дол, общ. Троян

 

Автор:

Виктор Христов Вълков – род. 14.09 1990 гр. София

Обичам много да пея...

 

Съавтор и радактор - Тодор Трайчев

 

 

Когато те видях

 

Когато  те видях любима

бях млад и буен и готов

От погледа ти да загина

И да те имам цял живот

 

Обичам те като светица

обляна в нежна светлина

Като гласа на бяла птица

Политаща над утринта

 

Кълна ти се до гроб любима

Животът ми се промени

И мисълта че теб те има

Дълбоко в мен гори гори

 

 

© Дует Трайчеви - Теодора и Тодор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??