15.07.2010 г., 9:28 ч.

Когато те видях за първи път 

  Поезия » Любовна
4044 0 1

Когато те видях за първи път,

изгуби смисъл всичко важно дотогава.

Когато ме целуна ти за първи път,

преродих се като феникс от жарава.

 

Друг човек съм, друга ме направи.

Друг е и светът ми, ти го преобърна...

По-добра съм, всичко друго аз забравих

и за миг успях аз вечността да зърна.

 

Когато ти погледна ме в очите

и за първи път "Обичам те" прошепна,

тогава осъзнах, че имам аз звездите

и ехото на любовта в мен отекна...

 

На Jo с любов

© Кети Станкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??