26.09.2010 г., 16:23 ч.

Когато теб те няма 

  Поезия » Любовна
1046 0 2

Когато теб те няма


Стоя в стаята сама,

а тишината ме обгръща.

Нима реалност е това?!

Сърцето все към теб ме връща.

 

Отново снимките разглеждам,

сълзи се стичат върху тях.

И спомням си очите ти красиви,

и спомням си звънливия ти смях.

 

Щом не си до мен, любими,

безсмислено  е да живея.

Пари тази болка нетърпима -

трепереща за теб копнея.

 

И лутам се в мрака сам-самичка, 

и  търся те да ме прегърнеш.

Светлинка ми дай поне едничка,

да знам, че някъде си и че ме обичаш.

                             

                                                                     2006г.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тони, Ясен, благодаря за коментарите!
  • Ритмово може да се поправи нещо, но стихотворението ти изразява тъга и любовен копнеж, които биха разтопили и каменно сърце!
Предложения
: ??:??