24.09.2007 г., 16:17 ч.

Когато ти е тъпо 

  Поезия
1929 0 0
Когато ти е тъпо,
купи си нещо скъпо,
което ти е слабост,
но ти носи радост.
Не знам дали ще се оправиш,
но няма друго какво да правиш,
така че всичко опитай,
къде е щастието, питай.
Ти ще го намериш,
сили с него ще премериш,
то ще те надвие,
мъката в теб ще убие.

© Мая Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??