Sep 24, 2007, 4:17 PM

Когато ти е тъпо 

  Poetry
1940 0 0
Когато ти е тъпо,
купи си нещо скъпо,
което ти е слабост,
но ти носи радост.
Не знам дали ще се оправиш,
но няма друго какво да правиш,
така че всичко опитай,
къде е щастието, питай.
Ти ще го намериш,
сили с него ще премериш,
то ще те надвие,
мъката в теб ще убие.

© Мая Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??