18.07.2008 г., 7:22 ч.

Когато ти кажат... 

  Поезия
649 0 15

Когато ти кажат -

пристъпи и... си в рая,

не затваряй очите си!

Обърни се и виж -

от бездна ли излизаш.

Ако не,

просто не тръгвай.

Може би тя е пред тебе...

Всички надежди събери.

Живот е!

Живее се!

Потърси в дните отминали

рая.

Вероятно е там,

но е счупен.

Събери ги!

Парчетата...

Не всичко е край.

Живот е!

Живее се!

 

 

 

© Маргарита Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??