23.12.2011 г., 10:37 ч.

Когато ти не си до мен 

  Поезия » Любовна
2224 0 4

Когато ти не си до мен


Опитвам се за теб да пиша…
И писал съм. И пиша пак.
По тебе влюбено въздишам…
За някого аз съм глупак!...

Какво да правя, аз съм влюбен.
И аз на чувствата държа!...
За някои аз съм загубен -
но пет пари не им дължа…

Аз търся поглед твой, усмивка..
На сините очи съм спрян!
За мен си сянка и почивка.
Омаян съм от твойта свян!

Аз няма теб да те забравя.
Денят без теб за мен е век!
Аз нашата любов ще славя,
тъй както е от памтивек!

Вълшебства разни в мен се вливат,
когато ти стоиш до мен!
И почвите под мен се сриват,
когато ти не си до мен!

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??