26.10.2007 г., 8:32 ч.

Когато ти се върнеш 

  Поезия » Любовна
881 0 2
Е.. този път заминаваш наистина, май?!
Не спират да валят сълзите ми всеки ден...
а така... нагледай им се хубаво,
усети ги добре...
Почувствай размазаната ми спирала
върху възглавницата си...
Запомни я добре... запечатай
всяка сълза...
току виж ти е долипсвала в някоя самотна вечер...
Опитай вкуса им...
горчиви са, нали?!
... миришат на болка...
болката от самотата...
Запомни и този мирис,
ще го чувстваш във всеки миг без мен...
Не, недей да ги бършеш... нека капят...
те ще спрат някой ден...
Някой ден... когато ти се върнеш...

© Мелиса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Нищо особено за теб... И много за мен! Когато ти се почувстваш така, тогава коментирай това което съм написала !
  • ... миришат на болка... Това много ми хареса!
Предложения
: ??:??