18.10.2012 г., 9:40 ч.

Когато тръгнах към теб 

  Поезия » Любовна
514 0 1

Когато тръгнах по пътя към теб,

отидох толкова далеко,

че се изгубих във времето,

а то не е нищо друго, освен спомени.

© Росица Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??