Oct 18, 2012, 9:40 AM

Когато тръгнах към теб 

  Poetry » Love
512 0 1

Когато тръгнах по пътя към теб,

отидох толкова далеко,

че се изгубих във времето,

а то не е нищо друго, освен спомени.

© Росица Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??