29.06.2019 г., 0:08 ч.

Когато тръгнахме към края 

  Поезия
271 0 0

    

когато тръгнахме към края
бяхме влюбени с нея,
винаги гледахме се в очи
и вървяхме без времето да пречи,
на пътните ни маркировки
мисли и телесни дресировки,

в пътуващата бърза сладост
аз съм върнатият гост,

човек пътуващ към началото
когато близо повече от всякога е тялото,
като спомени в една посока
реалност видима от два облака,

началото ли придърпва нас
или ние него викаме,
чувам може би следващият глас
отвеждащ ме и от дъжда който чакаме.

 

Рашко Ив. Марков

© Рашко Иванов Марков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??