14.03.2017 г., 20:50 ч.

Когато умират мечтите 

  Поезия » Философска
407 1 0

Замислял ли си се, скъпи приятелю, 

кога и какво си мечтал? 

И колко от тях си изпълнил?! 

И колко от тях си предал?! 

 

Додето човекът живее

със него живеят мечтите. 

Умре ли-със него умират! 

Във прах се превръщат. Отлитат. 

 

Мечтаех да бъда бъда известен. 

Богат, и красив, и различен. 

Сега остарях и мечтая

да бъда човек. Просто личност. 

.......................................................... 

Мечтата да бъдат богати

оставям на младите хора! 

© Васил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??