18.06.2019 г., 13:15 ч.  

Когато устните са жадни за Любов 

  Поезия » Любовна
520 5 4

Открихме заедно, че много го обичам - 

лятно нежен, топъл, кротък, дъжд

под който ти се сгуши в мен. 

 

И името ти капките му сричат! 

А аз с прегръдката на мъж

с вълшебство ще даря и твоя ден. 

 

Сега съм прероден, напълно нов! 

Светът за мене толкоз непознат

врата красива към душите ще открехне.

 

Когато устните са жадни за Любов

за тях Дъждът е Благодат. 

Тъгата вехне. 

© Ангел Милев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??