Jun 18, 2019, 1:15 PM  

Когато устните са жадни за Любов 

  Poetry » Love
508 5 4

Открихме заедно, че много го обичам - 

лятно нежен, топъл, кротък, дъжд

под който ти се сгуши в мен. 

 

И името ти капките му сричат! 

А аз с прегръдката на мъж

с вълшебство ще даря и твоя ден. 

 

Сега съм прероден, напълно нов! 

Светът за мене толкоз непознат

врата красива към душите ще открехне.

 

Когато устните са жадни за Любов

за тях Дъждът е Благодат. 

Тъгата вехне. 

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??