23.12.2007 г., 0:52 ч.

Когато утре ще си тръгна 

  Поезия » Любовна
897 0 10
Когато утре ще си тръгна
и вечно ще останеш сам,
когато няма да се върна,
а мен ще чакаш още там,

когато думите утихнат
и моят смях е само сън,
когато тъжно си усмихнат,
ще гониш сянката ми вън,

ще виждаш мен в мъглата сива
и сам ще гаснеш в самота,
ще гълташ мъката горчива,
ще бъдеш цвете без вода,

ще спиш дълбоко, без пробуда,
в съня си ще преследваш мен.
До тебе няма аз да бъда,
но ти ще бъдеш в моя плен.

© Евето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??