13.09.2015 г., 17:41 ч.

Когато в душите 

  Поезия
312 0 1

Когато в моята душа яви се

онази чужда злоба без любов.

Сърцето силно казва ми стегни се,

за мене този е суров.

Когато в душата няма чувство,

да сее обич, не да ми вреди.

Сърцето ми запява песента звънлива,

Махни ръка! Напред върви, върви.

                                               В.Й. 11.09.2015г.

© Васил Йотов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Пътят е всичко. Целта е нищо!" Върви накъдето ти видят очите, Василе, но само не спирай. Все някога някъде ще се стигне!

    Поздрав и хубава седмица!
Предложения
: ??:??