12.02.2020 г., 19:47 ч.  

Kогато всичко е лъжа 

  Поезия
844 8 13

Не се вини. Ще оживея.
Вина за двама - женски кръст,
безплоден трън. И орхидея,
растат в една и съща пръст.
Бъди усмихнат, влюбен, ведър,
обичай друга, вместо мен,
еднакво знам дъждът е щедър,
към камък сив и рид зелен.
Разкъсай яростно вината,
върви, без страх. Ще издържа,
от дъжд и пръст, настава блато,
когато всичко е лъжа.

 

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??