29.01.2007 г., 17:37 ч.

Когато всичко изгуби смисъл... 

  Поезия
778 0 0
Погледнеш ли към мрака,
в лицето на смъртта,
болка ще усетиш,
ще тънеш в нищета.
Мъгла ще те обгърне,
очи ще проблясват.
И кой ли ще се върне?
Това те не казват.
Ще опиташ да прогледнеш в тъмнината,
но никой няма да те хване за ръката.
А демонът зъл над теб ще "бди",
радостта ще изсмуква, душата ще кърви...

Пропадаш...пропадаш...
Умираш...умираш...
В отчайваща болка,
в тъмнината загиваш.
Светлината побягна,
любовта ти прогони,
а радостта започна сълзи да рони.
Тишината бучи в ушите жестоко
и навлиза в душата дълбоко, дълбоко...

© Хрис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??