12.04.2008 г., 9:03 ч.  

Безсмъртниче 

  Поезия » Друга
700 0 12

Така са го нарекли, че не вехне

и дълги дни издържа без вода.

Лекува много болести човешки

и жълтичко цъфти – като звезда.

 

Защо и ние, хората, не можем

да вземем малко – много да дадем?

Тогава щастието невъзможно

при нас ще спира всеки Божи ден.

 

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??