2.07.2008 г., 14:54 ч.

Кой друг? 

  Поезия » Любовна
502 1 2

Всички казват, че си боклук...

Всички казват да те забравя...

Всички казват да харесам друг...

Всички казват да те оставя....

НО...

Кой друг има твоите очи?

Кой друг е толкоз неприличен? 

Кой друг живее на ръба?

Кой друг ме кара да се чувствам така?

 

Знам, че нямам шанс да съм с теб...

Знам, че приятел съм за теб...

А може би,

това не съм дори...

Знам, че не си заслужава да страдам,

но пак го правя...

Как да те забравя?!

Кой друг има твоите очи?

Кой друг е толкоз неприличен?

Кой друг живее на ръба?

Кой друг ме кара да се чувствам така?

Когато мене гледаш,

когато ми говориш,

нещо в мен се преобръща...

И тогава от ясно по-ясно разбирам,

никога не ще те имам...

 

Че трябва да се откажа...

НО...

Кой друг има твоите очи?

Кой друг е толкоз неприличен?

Кой друг живее на ръба?

Кой друг ме кара да се чувствам така?

 

P.S. Този текст ми е много скъп... Той "разказва" за чувствата ми в момента...

 

© Сладурркатта Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Добре дошло,мило момиче...Продължавай да пишеш...Успех!!!
  • Да се живее на ръба е интересно,но и опасно...може да падне и да повлече и теб.А любовта е хубаво нещо.Обичай,ще има много любови още!Поздрав!
Предложения
: ??:??