25.04.2006 г., 20:26 ч.

Кой е казал че мъжете не страдат? 

  Поезия
758 0 7

Господи, колко си красив

и някак странно замечтан.

Студен и хладно пресметлив,

обичан и искрено желан.

 

Дяволски подъл, нежен и мил.

Буен, тревожен и чудно засмян.

Късно разбрах че всъщност си бил

за други жени потаен и ням.

 

Смел, безразсъден и глупав дори.

Храбър, жесток и бурно жадуван.

Знам че понякога и теб те боли,

дори и кошмари че тайно сънуваш.

 

Кой е казал че мъжете не страдат,

че нямат чувства и са безразлично студени?

Те могат да плачат и бягат

от себе си, от света и от мене.

 

Мъжете също страдат сломени,

но са горди и за прошка не молят.

А може би затова са родени,

да страдат, да мълчат и да се борят.

 

Крият дълбоко своята болка,

водят със себе си страшна борба.

Може би само ти и аз знаем

цената на една мъжка сълза!

© Малена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??