18.03.2010 г., 7:47 ч.

Кой ли... 

  Поезия » Любовна
564 0 7

Крилете й не са

пеперудено-сини,

имат цвят на разпалено слънце.

А очите й – диво- игриви

преобръщат света ти.

Стискаш в шепи

мъничко зрънце.

Зарови го – от него...

любов ще покълне.

Във косите й спри –

като шепот на вятър.

Кой ли снощи за тебе е плакал?!

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??