Всичките сънища цветни
Сега са изпрани и бледи
Есен пак тук се завръща и в
Очите ми търси напразно
Щастие да намери
Есен е, не че е с нещо различно
Само е малко студено
Аз и без друго огън не чакам
Моите мисли са трудни и бели
Обрулени клони сърцето обвиват...
Тази есен играе си с мене игрички
Есен нахална в сърцето наднича и
Бързо открива кой днес аз обичам
© Калина Игнатова Всички права запазени
харесвам!!!