Jun 9, 2007, 2:22 PM

Кой обичам 

  Poetry
694 0 3
 

Всичките сънища цветни

Сега са изпрани и бледи

Есен пак тук се завръща и в


Очите ми търси напразно

Щастие да намери

Есен е, не че е с нещо различно


Само е малко студено

Аз и без друго огън не чакам

Моите мисли са трудни и бели

Обрулени клони сърцето обвиват...


Тази есен играе си с мене игрички

Есен нахална в сърцето наднича и

Бързо открива кой днес аз обичам

© Калина Игнатова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??