9.07.2007 г., 9:50 ч.

Кой прибира сутрин звездите?(МИНИАТЮРА) 

  Поезия
727 1 7
Не поглеждай, не поглеждай
никога назад.
Миналото ли извикаш,
то ще замълчи.
И не свеждай, не свеждай
питащ глас,
а отговора гледай в моите очи.
И питай, питай
всеки следващ минувач,
кой вечер нарежда звездите?
Не, недей, недей
избухва в плач,
щом този някой сутрин ги скрие!

© Милица Игнатова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??