19.01.2008 г., 18:53 ч.

Кой ще довърши? 

  Поезия » Философска
654 0 5
Прекъсната черта! И кой ще я довърши?
Моливът сам не може, листът все тъй стои.
Там има още много, не може тъй да свърши!
Поглежда ме с надежда: "И кой ще продължи?" ...

© Петя Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??