18.11.2015 г., 7:34 ч.

Кой ще ни опази? 

  Поезия » Друга
417 0 2

Кой светa ни ще опази

от това, което предстои?

Този, който люби или мрази,

на разрухата ще устои?

Кому е нужен земен AД?

Чака ли ни светло бъдеще изобщо,

когато всичко води до разпад

и помежду ни сякаш няма общо...

Кой светa ни би закрилял

и умиращите би спасил...

дали е някой, който следва сляпа вяра,

или със зъб за зъба би си отмъстил?

~Десислава К.~

© Десислава Консулова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??