17.06.2011 г., 9:49 ч.

Кой си 

  Поезия » Любовна
516 0 5

Нежен стрък си вплетен във косите ми,

закопнял за ласките на слънцето,

зажаднял за - глътка изворна,

нежен стрък - сълза си моя бисерна.

 

Колко нощи ваеш ти съня ми,

безчет нощи лумваш ти огньове,

безчет нощи - искри рой ми пращаш,

колко нощи все ми шепнеш - твой съм.

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??