17 jun 2011, 9:49

Кой си 

  Poesía » De amor
515 0 5

Нежен стрък си вплетен във косите ми,

закопнял за ласките на слънцето,

зажаднял за - глътка изворна,

нежен стрък - сълза си моя бисерна.

 

Колко нощи ваеш ти съня ми,

безчет нощи лумваш ти огньове,

безчет нощи - искри рой ми пращаш,

колко нощи все ми шепнеш - твой съм.

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??