18.02.2005 г., 17:41 ч.

Кой те нарече Роза...кой ти каза да си израз на любов? 

  Поезия
870 0 0
Колко е красива розата с бодли,
като любовта в двете и страни.
"Обичам те!" - прочиташ във всичките и цветове...
Подарявана е винаги от все сърце...

И колко е красива в градината сред другите цветя,
а как сега умира във вазата сама...
Защо със рози реши да изразиш ти любовта?
Вярно, красива е, но умира за ден - два...
Нали уж търсиш вечната любов,
а не един филрт за една нощ!

Проклинам розата, която ти ми подари,
листата и ми напомнят за раните по твоите гърди...
И как жестоко всичките бодли в сърцето ми заби
и ги остави да кървят.
Склонила е глава и бавно, бавно си отива,
а аз съм все така ранима...

Когато обичаш, готов си да страдаш...
От любовта си не се отричам,
но повече рози не искам да ми подаряваш!

© Мира К. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??