20.06.2015 г., 19:43 ч.

Който и да съм 

  Поезия
441 0 1

Където и да ме запрати лудостта,

във който и глупак да се превърна.

Едно ще ме изпълва с топлина -

възможността при тебе да се върна.

 

И както и да ме нарича някой ден света

и колкото и грозота да ме обгръща

ще се отърся, ще потъна в тишина,

ще помечтая, че отново те прегръщам.

 

С каквато и съдба да се раня.

Каквито и обиди да приемам.

Ще искам с теб да споделя

как всичко е било, за да те имам.

© Ивайло Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??