29.04.2014 г., 23:28 ч.

Който обича... 

  Поезия » Любовна
570 0 1

Който обича...

Който обича, има в сърцето си
сто слънца, шепа тишини и лято.
Който обича, има нежност в ръцете си
и жадният му дъх гали света.
Който обича, на прошке се надява
и прошка дава с добрина в душата.
Който обича, любов без остатък
раздава, дори вримето да спре,
пак обича, обича, обича...

© Ванко Николов (Starkmaster°   ®vn)
 

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Сто слънце, шепа тишина и лято !Хареса ми !
Предложения
: ??:??