Който обича...
Който обича, има в сърцето си
сто слънца, шепа тишини и лято.
Който обича, има нежност в ръцете си
и жадният му дъх гали света.
Който обича, на прошке се надява
и прошка дава с добрина в душата.
Който обича, любов без остатък
раздава, дори вримето да спре,
пак обича, обича, обича...
© Ванко Николов (Starkmaster° ®vn)′
© Ванко Николов All rights reserved.