2.02.2013 г., 17:15 ч.

Кокиче 

  Поезия » Любовна
798 1 14

Във мъжката ми зима си кокиче,

разцъфнало от пряспа самота -

със скрежни диаманти те окичи

снежецът - романтик във утринта.

 

Не се страхуваш от студа – ухаеш

на обич и на слънчеви  мечти,

кокетничиш със вятъра, нехаеш,

усмивката ти восъчно трепти...

 

С момичешка душа ме омагьосваш -

да те откъсна нямам сили аз,

разтапяш ме и с нежност ме дамгосваш

и пролетея в чудната ти власт.

© Михаил Цветански Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??