25.01.2013 г., 20:13 ч.

Кокиче 

  Поезия » Друга
401 1 1

Мъничко цвете намерих в студа,

кой ли захвърлил го беше снега.

Беше красиво и нежно кокиче,

кой ли изхвърлил го бе тук.

 

Вдигнах го бързо с ръце,

сложих го близо до моето сърце.

Бързо възкръсна в моите ръце,

топли сега само моето сърце.

© Велин Шейтанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??