25 янв. 2013 г., 20:13

Кокиче 

  Поэзия » Другая
399 1 1

Мъничко цвете намерих в студа,

кой ли захвърлил го беше снега.

Беше красиво и нежно кокиче,

кой ли изхвърлил го бе тук.

 

Вдигнах го бързо с ръце,

сложих го близо до моето сърце.

Бързо възкръсна в моите ръце,

топли сега само моето сърце.

© Велин Шейтанов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??