7.02.2007 г., 20:32 ч.

Кокичета 

  Поезия
1431 1 6
Под бялата зимна завеса,
кокичета свели глави,
кокичета - бели момичета,
за мене сте тука, нали...

Снегът продължава да сипе,
снегът ви затрупа почти,
момичета - бели кокичета,
изправете високо глави.

Уморени от битки и сънища,
в красотата на свят непознат,
кокичета - бели момичета
умират  - завити от сняг.

И утре в белотата снежна,
под замръзналата бяла пелена,
ще намерите замръзнали кокичета,
като чувства в студена синева...

© Диана Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??